Drukklare lay-out [NL / EN]

DTP en lay-out zijn uiteraard een belangrijk onderdeel deel van drukwerkprojecten. Bovendien kan de opmaak belangrijke input geven voor het verder het uitwerken van gedetaileerde productiespecificaties. print.production kan, indien gewenst, ook de technische opmaak voor alle projecten verzorgen. 

Vertrekkende van een ruwe schets, een huisstijlbeschrijving of een bestaand document maakt print.production een onberispelijk netdocument. Alle digitale bestanden worden steeds conform de gangbare standaarden en/of leveranciersspecificaties opgemaakt. Wij kunnen werken volgens technische fiche, of nemen rechtstreeks contact op met de leverancier of mediacentrale, om de perfecte conformiteit te verzekeren.

Bestanden en workflow [NL / EN]

Vind je niet meteen een oplossing voor een specifiek probleem? Even een frisse kijk nodig op een ingewikkeld document? Of denk je na over databasegestuurde lay-out, automatisatie of web to print? 
Zoek je een manier om je workflow uit te besteden? Heb je hulp nodig bij het opzetten of bijsturen van een bepaalde workflow? Of wil je zelf de Certified PDFs maken?  print.production denkt graag met je mee over je workflows, bestanden en automatisatie!