Grafisch productie management [NL / EN]

In de ganse keten van het grafische productieproces zijn er veel gespecialiseerde schakels. Een goed overzicht en kennis van zaken zijn dan ook onontbeerlijk. Print production biedt u de nodige expertise en knowhow om elke stap in uw drukwerkproject foutloos uit te voeren.
Omdat er zo veel verscheidene gespecialiseerde schakels zijn in het grafische productieproces, is een goede projectmatige aanpak onontbeerlijk voor elk drukwerkproject. Een goed projectplan bij de start geeft niet alleen duidelijke afspraken, maar bespaart u ook veel tijd in het project. 

print.production combineert sterk projectmanagement met diepgaande kennis van de grafische productie. Juist daarom zijn wij erg geschikt om een verscheidenheid aan 'print'-projecten succesvol uit te voeren. Wij kunnen in elke fase van jouw project instappen en een welbepaald deel van de productie overnemen. Of je betrekt ons vanaf het begin in het project, en wij werken het graag verder uit. Altijd met duidelijke afspraken, en met respect voor budget en deadlines. print.production heeft een uitstekend leveranciersbestand, maar werkt even vlot met jouw leveranciers of een combinatie van beide.  

Enkele concrete diensten:
vertalingen: opzetten van een vertalingsflow, uitwerken van meertalige lay-outs, drukken met taalwissels, organiseren van de logistiek en distributie van het vertaalde drukwerk.
 specifiëren: exacte specificaties uitwerken voor o.a. displays, posters, folders, brochures, stickers, t-shirts, wobblers, mailings, persmappen, uitnodigingen, ... .
 vergelijken van leveranciers op basis van objectieve criteria.
 plannen en begeleiden van de productie en logistiek van alle print-items in een campagne. Wij werken ook  'ongewone' campagne-onderdelen uit, zoals b.v. gimmicks, China producties, verkeersborden, trechters, ...
 aanpassen van een advertentie naar verschillende media en verschillende formaten, verzending met kleurproeven naar de diverse media.
 advertentiecampagnes uitwerken: één master advertentie aanpassen voor verschillende media (kranten en tijdschriften) en formaten, meerdere taalversies, kleurproeven verzorgen, levering van proeven en bestanden in Belgie of Europa,....
 kwaliteitscontrole in drukkerij en afwerking, …